Tfy61ogarfy9sldqv09y

Skapa ett hållbart företagande

Så planerar du för framgång under 2019

Du får arbetsmaterial och filmer som hjälper dig att planera för och kickstarta Ditt bästa 2019 i din business. Så sätt igång redan nu, vad väntar du på ;) Det är ju nu det händer...

Den passar lika bra för dig som driver företaget på deltid eller heltid. Så du som är bloggare, konsult, coach, hälsoföretagare, fotograf eller säljer någon annan typer av tjänster. Häng med mig och skapa förutsättningar för att göra 2019 till ditt bästa år hittills.

Följande moment ingår⠀
✅ Utvärdera nuläget & 2018⠀
✅ Planen för 2019⠀
✅ Strategi för inkomst⠀
✅ Strateg för tillväxt (sociala medier)⠀
✅ Vägen framåtThis course is closed for enrollment.


Din businesscoach & PT


Kicki Westerberg
Kicki Westerberg

Jag är revisorn som skapade ett liv i frihet som ekonomisk PT. Numera jobbar jag digitalt över hela landet. Mitt företag är uppbyggt runt det som är viktigt för mig nämligen frihet och kreativitet. Jag brinner för att hjälpa entreprenörer att hitta strategier för en lönsam verksamhet. Jag har en bakgrund som revisor, men är även affärsutvecklare, NLP business master practitioner och rådgivare för Nyföretagarcentrum, Jag har utbildat företagare i många år och arbetat med de flesta branscher.


Innehållsförteckning


  Välkommen! (OBS se det här först)
Available in dagar
dagar after you enroll
  Steg 1 /Dag 1 utvärdera nuläget & 2018
Available in dagar
dagar after you enroll
  Steg 2/Dag 2 ditt mål för 2019 i ord
Available in dagar
dagar after you enroll
  Steg 3/Dag 3 strategi för inkomster
Available in dagar
dagar after you enroll
  Steg 4/Dag 4 strategi för tillväxt
Available in dagar
dagar after you enroll
  Steg 5/Dag 5 vägen framåt
Available in dagar
dagar after you enroll
  Bonus
Available in dagar
dagar after you enroll
  Avslutning
Available in dagar
dagar after you enroll

Röster om kursen

Under tiden jag gjorde uppgifterna insåg jag att det jag tidigare trott att jag i huvudsak skulle göra i mitt företag nog ska vila lite och andra delar plockas fram istället.

Insikten om att jag *verkligen* behöver reflektera mera. Jag vet att jag är dålig på det generellt, i alla delar av livet, men här belystes värdet av att få in det i sitt företagande. Sen har jag fått massor av inspiration till min egen sida o Instagram genom att titta på dina. Dock har jag svårt för insta. Måste bli vän med det.

Efter att ha haft företaget på lätt sparlåga det sista halvåret så har jag kommit till mer o mer insikt om att det är genom företaget jag kan leva det liv jag vill leva. Så veckan har öppnat upp mina ögon för vad som är viktigt att prioritera, lyfta upp och klargöra mina tjänster, priser, göra en handlingsplan o strategikarta, nya mål som gör att denna gången kommer det nya året att få med så mycket mer genomtänkta planer än tidigare och eventuellt nya tjänster. Hälsoskälen är som namnet säger, mina skäl att må bra. Tack för denna veckan du har tänt upp mig och en ny process har startat.❤

Inspiration till planering och struktur för att skapa mitt drömföretag.

Den förändringsresa som jag började för snart ett år sedan pågår fortfarande. I början av 2018 trodde jag att "det här är snabbt ordnat" till att idag inse att varje process kräver sitt engagemang och mod. Utbildningen Ditt bästa 2019 har gett mig en konkret återkoppling att jag är på rätt spår och vägen framåt syns allt tydligare.

Jag har inspirerats att än en gång ta tag i de grundläggande funderingarna omkring företagets mål, mina drivkrafter, mina resurser och hinder. Jag har hittat gamla tankar som jag glömt och börjat tänka nya.

Bättre struktur över vad som behövs göras och hur. Att bygga hållbart. Det var väldigt bra med strategikartan.

Att det jag behöver är en översikt av kostnader samtidigt som jag planerar för att öka mina intänkter för att kunna ha en lön.

Den har gett mig massor av insikter! Jag har haft mitt företag i många år, men haft en anställning bredvid och de senaste två åren har jag studerat, så nu tar jag ett nytt omtag om min företag och ska leva på det. Jag har känt att jag saknat struktur, inga planer på hur jag ska ta mig fram. Upplägget på kursen var perfekt. Man får frågor att arbeta efter. Frågor att analysera. Jag vet idag vilka frågor jag behöver ställa mig, hur jag ska lägga upp en strategi, hur jag kan lägga upp planer. Allt för att komma framåt och för att nå mina mål, både kortsiktiga och långsiktiga mål. Jag tycker väldigt mycket om hela ditt upplägg med utvärdering av tidigare år, drivkrafter, övergripande affärsmässigt mål, strategikarta, 90-dagarsmål/utvärdering mm. Ska bli så himla spännande att börja använda ditt upplägg och se hur långt jag kan gå med hjälp av det!

This course is closed for enrollment.